Alumni Info

Name:
Address:
Email Address:
Batch:
Course (Civil / Electrical / Mechanical):
HP Number:

Create a web form here
Share |

Wednesday, January 19, 2011

Mencari barisan fasilitator untuk bersama ALUMNI SEMETRIK...

Assalamualaikum..

Ucapan selamat tahun baru 2011 buat semua bekas pelajar SEMETRIK. Moga dengan lembaran baru 2011, memperkuatkan lagi azam kita untuk terus memajukan diri disamping terus jua memperjuangkan Islam. Insyallah pihak pengurusan ALUMNI SEMETRIK telah merencana 3 program motivasi untuk tahun 2011 dan dijangka diadakan pada Februari, Jun dan Oktober.

Oleh yang demikian, kami berharap agar semua bekas pelajar yang berminat untuk menabur jasa menyertai program tersebut sebagai barisan fasilitator dan tenaga kerja. Marilah kita sama-sama menabur bakti kembali kepada SEMETRIK setelah ia banyak berjasa kepada kita.

Bagi yang berminat boleh terus menghubungi YB Pertua Alumni saudara Sahir 0178988907 atau email di muhamad_sahir@yahoo.com. Jangan malu dan segan untuk bertanya sekiranya ada sebarang keraguan atau persoalan. Kami sentiasa membuka pintu untuk barisan bekas pelajar SEMETRIK untuk bersama berjasa kepada pelajar-pelajar yang sedang menuntut di Form 4 dan Form 5.

Yang Ikhlas,
YDP ALUMNI SEMETRIK

5 comments:

hafiz said...

kena ajak budak2 lapis baru..diorg free..

TSYA'Z (~_^) said...

bila nk wat ni??? kalo feb tu bila, if june and after tu memg dh xleh dh...coz nk praktikal...

mariea said...

dah ada yang volunteer? nak involve gak... bley tak? :P

ajis said...

nak ikut...
lagi pown sy keje kat gerik....

ajis said...

nak ikut bulan jun punya....
lagi pown sy keje di gerik je...
senang la nak ikut,,..
boleh kew????